Kategorier
Hytte

Hytter Ljørdalen

Vikahus AS har bygget og solgt 3 stk hytte i Ljørdalen som ligger  i Trysil kommune.

Vi har tilgang til flere tomter så ta kontakt.

Ring og avtal visning av tomter. 

For mer informasjon om hyttefeltet, jakt og friluft se:                   

http://www.hoel-trysil.no/

Hoelskogen hyttefelt ble utbygd tidlig på 1970-tallet og består av ca 50 hytter. Hyttefeltet ligger i gangavstand til Ljørdalen sentrum. Avstand til Fulufjellet alpinsenter er 5 min med bil. Til Granfjällstöten 15 min, Sälenfjället ca. 30 min, og til Trysilfjellet ca. 40 minutter.

På vinterstid er det ca en 1/2 times kjøring til Gørdalen på svensk side der det er meget stor aktivitet for snøscooter og servering i Bystugan. For øvrig er det rike muligheter for friluftsliv i skog og fjell og for de som er interessert i jakt og fiske er det meget gode muligheter.

I Ljørdalen er det forøvrig meget stabilt klima og derav utmerket på vinterstid.  Det er ca 9 mil med topp preparerte skiløyper som går forbi hyttefeltet.

I Ljørdalen finnes det mellom 15-20 mil med skogsbilveier som er velegnet til sykling.  Gjennom dalen renner elva Ljøra med sideelvene Drevja, Bergåa, Gira og Tangåa som alle byr på spennende muligheter for fiske og fine forhold for padling.

En utvidelse av eksisterende hyttefelt med 19 tomter er nå formelt godkjent av Trysil kommune. Tomtene blir liggende noe høyere enn eksisterende hyttefelt med muligheter for bredbånd og kabel-tv.